györkös gábor

Kuna Tibor már a cipősdobozban van!

2018/12/27. - írta: malurgompo

Avagy #ahazaievangeliumikeresztenysegchucknorrisa

Mottó: Mi a jótékonyság ellentéte, ha nem a korrupció?

Ez év szeptemberében jelent meg a hír, hogy új PR vezetője lett a Baptista Szeretetszolgálatnak: Berczelly Réka, akinek a szakmai jellemzéséből kimaradt, hogy Kuna Tibor felesége. http://www.mediapiac.com/karrier/uj-PR-vezeto-a-Baptista-Szeretetszolgalatnal/113774/

Kuna Tibor régóta sündörög a kereszténység, illetve keresztény szervezetek körül. Cége számlavásárlós adócsalási ügyei óta már fideszes haveri és kapcsolati körében is ejtették, de mindezek ellenére a legutóbbi időkig is szalonképes maradhatott a Magyar Pünkösdi Egyház berkeiben, ahol a Skylight gyülekezet vezetője és a Pünkösdi Főiskola docense, Chernel András a pártfogója.

Azonban semmi esetre sem sejtünk összefüggést aközött, hogy Kuna egyházi rendezvényeken szerepel, keresztény programokat pénzel, és közben felesége szakmai karrierje éppen egy egyházi szervezetnél fejlődik tovább.

Sőt, még akkor sem láttunk a véletlennél többet, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy Chuck Norris magyarországi látogatásához közeledve megjelent egy felhívás újságíroknak Chuck Challange címen azzal, hogy keresik a magyar média Chuck Norris-át. "A kihívás apropója: A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Budapestre érkezik Chuck Norris (...) hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán." "A Kihívás szervezője: Young&Trinity", a nyeremény pedig egy 10 perces exkluzív interjú volt Norris testvérrel. Tehát akkor sem láttunk a véletlennél többet, amikor azt láttuk, hogy a Szeretetszolgálat felhívását éppen Kuna Tibor cége szervezi!


kunacipo-1.pngkunacipo-2.png

Nem tudom, van-e olyan jótékonysági program az országban, ami a Cipősdoboz akcióhoz hasonló méretű. Nem értem, még ha ilyen periférián is, miért kellett ezt Kuna Tiborral díszíteni! Ez után mi következik? Közös projektjei lesznek Szenczy Sándornak és Kuna Tibornak? A magam részéről izgatottan várom, hogy a jövőben még melyik nagytiszteletű vagy nagy tiszteletet áhító keresztény vezető szűrőjén megy át a Kunával való együttműködés. Ezek az esetek továbbra is kiválóan mutatják a keresztény közösségek erkölcsi színvonalát. Keresztény vezetők valamikor nagyon régen, amikor azt látták, hogy valaki ilyen pofátlanul viszonyt szeretne létrehozni a pénze és Isten kegyelmének ajándéka között, akkor azt mondták, hogy "a pénzed veled együtt vesszen el". Most megbízásokat adnak, tartós együttműködésre lépnek, tisztességtelenül szerzett pénzekből támogatást fogadnak el, és miközben nyugtatgatják a bűnösök lelkiismeretét, trendi rendezvények szervezőjeként villognak.

Talán lassan lezárulnak az ügyészségi vizsgálatok és legalább egy esetben sikerül tisztábban látni, kivel is sikerült barátkozni! Addig is sok sikert a kisegyházaknak a kunákkal való együttműködéshez!

A Baptista Szeretetszolgálatnak pedig, ha a magyar média Chuck Norris-át nem is, de a hazai evangéliumi kereszténység Chuck Norris-át mindenképp sikerült megtalálnia ezzel a kampánnyal! Köszönjük! :-)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása