györkös gábor

„K betűkkel szól keményen”

2013/07/30. - írta: malurgompo

Filologosz Keresztény Könyváruház és Könyvklub

Egy jó vers folyton ott visszhangzik az ember emlékezetében. Különböző helyzetekben váratlanul felidéződik egy-egy sor, olykor az egész vers. Különösen így vagyok József Attila Költőnk és kora című alkotásával! Legújabban az a gondolat ötlött föl bennem, hogy a tavaly év végén általam útjára indított Filologosz Keresztény Könyváruház és Könyvklub bemutatásához idézem az egyébként híres verssort.

Tehát a neve: Filologosz Keresztény Könyváruház és Könyvklub. S talán a sok K itt is keményen szól, azonban szelíd, jámbor dologról van szó…

Az egész azzal a kérdésföltevéssel kezdődött, lehetséges volna-e a városok nagy keresztény könyvesboltjaitól távol élő érdeklődőket új, elsősorban hitéleti kiadványokkal elérni és kiszolgálni kedvező feltételek mellett. És úgy tűnik, lehetséges. Ebből a célból indítottunk nemrégiben webáruházat is.

A Filologosz Keresztény Könyváruház és Könyvklub bemutatkozását így fogalmaztam meg: „A 'filologosz' szó egyik lehetséges jelentése: 'az Ige szeretete'. A Filologosz célja, hogy felekezeti határvonalaktól függetlenül olyan kiadványokkal szolgálja ki az Igét szerető embereket, amelyek hordozzák és képviselik a kereszténység által felhalmozott értékeket és tudást; bátorítóan, inspirálóan hatnak, valamint hozzájárulnak ezeknek az értékeknek a terjedéséhez, megújulásához.”

Remélem, sikerül ezt a célkitűzést teljesíteni, sőt, hogy nem csak én, hanem mindazok így gondolják majd, akik kapcsolatba kerülnek a Filologosszal!

Honlap: http://filologosz.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása