györkös gábor

Nyitó

2012/02/20. - írta: malurgompo

Ez az első bejegyzésem. Néhány alapvető gondolatot és elvet szeretnék megfogalmazni.

Itt elsősorban az emberről lesz szó, mégpedig a vallás oldaláról. Saját gondolatokat, észrevételeket szeretnék megfogalmazni az eddigi tapasztalataim és tudásom alapján. A fiatal emberek 'okoskodásait' sokszor hajlamosak elvetni az emberek. De könnyen lehet, hogy egy fiatal személy többször tanúsított valamiféle önreflexív, önmagát kritikusan megítélő magatartást saját életével és gondolataival kapcsolatban, mint sok idősebb ember. És nyugodtan kijelenthetjük, hogy az élettel kapcsolatban nem csak az számít, mennyit éltünk le belőle, hanem igen komolyan számít az is, hogyan éltük, milyen gondolatokkal és milyen viszonyban saját magunkkal.

A megírt bejegyzéseket, a megírásuk idejében gondolom végig. Nem előzi meg őket semmiféle kutatás, vázlatolás, szerkesztgetés. Abban bízom, hogy minél több ember fogja őket olvasni és az olvasókra valamiféle hatásuk is lesz. Az egyes bejegyzéseknél nincs kommentárírási lehetőség, de az oldalon szerepel az e-mail elérhetőségem (malurgompo@gmail.com), melyen örömmel veszek észrevételeket, javaslatokat (és azokat akár közzé is teszem). Az egyes cikkeket a tudásom és a lelkiismeretem szerint a lehető legjobban igyekszem megírni. Bízom benne, hogy sikerül olyan dolgokat észrevennem, amelyek mindenki figyelmére igényt tarthatnak, akik érdeklődnek az ember és a vallás iránt.

A bemutatkozásomat nem szeretném túlzottan részletesen szerepeltetni itt sehol. Tervezem egy statikus személyi honlap elkészítését is, ami összeköttetésben lesz ezzel a bloggal. Ott majd több részlet megtalálható lesz rólam. Itt maximum szellemi önéletrajzot adnék magamról. De arra szolgáljanak inkább a hamarosan megjelenő bejegyzések!

Györkös Gábor

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása